Bijles

Bijles

  • Is je kind het met plezier naar school gaan verloren omdat het de leerstof(lezen, rekenen, spelling..) lastig vindt?
  • Denkt je kind dat het niks kan op school en zie je dat je kind daar bijvoorbeeld verdrietig, boos of gefrustreerd van raakt?
  • Heb je het advies gekregen om samen met je kind thuis extra aandacht aan bijvoorbeeld lezen of rekenen te schenken en kost dit veel moeite om samen te doen, omdat je kind niet wil of omdat het juist gedemotiveerd raakt?

Dan is het mogelijk om je kind aan te melden voor bijles.

Wat doen we:

In de bijles besteden we aandacht aan waar je kind extra aandacht voor nodig heeft en zetten we in op het behouden van motivatie voor datgene wat je kind lastig vindt.
Door het inzetten van de sterke kanten van je kind, bij het samen oefenen, en een positieve benadering wordt het zelfvertrouwen van je kind vergroot. Hierdoor zal je kind ook weer met meer plezier naar school kunnen gaan.

Ik sluit graag zoveel mogelijk aan bij de methode die de school gebruikt.
Daarnaast kunnen we zoeken naar andere mogelijkheden om het begrijpen van de leerstof te vergroten mocht je kind dit nodig hebben. Met plezier werken aan wat je lastig vindt is belangrijk omdat daardoor de motivatie weer omhoog zal gaan.

Zie het als een steuntje in de rug, behouden van motivatie en van met plezier naar school kunnen blijven gaan.

Deze bijlessen zijn geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 5 en zijn individuele lessen op maat, passend bij jouw kind.
Tarief: 30,- per uur.


Reactie van een ouder:

"Lieve Joke,

Toen onze dochter in groep 3 niet lekker in haar vel leek te zitten en daarnaast ook vast bleek te lopen op school, hebben we jouw hulp ingeschakeld.
Jij hebt haar heel enthousiast, positief en gastvrij opgevangen.

Door goed naar haar te luisteren en haar dingetjes te laten tekenen en uitbeelden, heeft ze geleerd hoe ze beter om kan gaan met haar (gevoel van) onvermogen. Jij hebt haar faalangst weten om te buigen naar iets waar ze beter grip op kreeg.
Je hebt haar laten inzien dat iedereen uniek is en dat haar talenten voor haar het allerbelangrijkst zijn. Daar kreeg ze meer zelfvertrouwen van en bloeide ervan op. De 'lavendelgeur', alle kleuren, jouw enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit maakte dat jij een speciaal plaatsje hebt gekregen in haar hart!

Heel hartelijk dank voor alles, mede namens onze dochter!"


Mocht je over bovenstaande meer informatie wensen neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken dan wat ik voor jullie kind kan betekenen.
ouders-en-school