WerkwijzeOmdat ieder mens uniek is lever ik maatwerk. Op deze manier kan ik ondersteuning bieden die passend is.
Een tijdelijke, praktische en oplossingsgerichte benadering vormt de kern van mijn begeleiding.
Het doel van mijn praktijk is inzicht te bieden in je persoonlijke situatie en daarna ondersteuning en begeleiding naar verandering en verbetering.
Tijdens dit proces ben je zelf een actieve deelnemer in het zoeken naar oplossingen. Zelf gevonden oplossingen werken vaak beter omdat de betrokkenheid groter is.

* Voor meer informatie over oplossingsgericht begeleiden kun je klikken op de button: download folder

Ik begeleid o.a. volwassenen die zichzelf een nieuw toekomstperspectief willen geven. Dit kan zijn vanwege scheiding, verlies, werkloosheid, ziekte enz. We proberen wat je meegemaakt hebt een plaats te geven en weer een weg richting de toekomst in te slaan.

Kinderen begeleid ik op een praktische, speelse manier. Bij kinderen kan ik hierbij eventueel gebruik maken van een poppenvriendje waaraan het kind alles kan vertellen en waarmee het dan de gevonden oplossing ook kan oefenen.
Ook nemen we uitgebreid de tijd om te kletsen, te tekenen, maak ik gebruik van prentenboeken en doen we allerlei doelgerichte spelletjes om je kind verder te helpen. Aan het eind van de begeleiding vieren we.... een feestje!Iedere verbetering is weer een stap vooruit!Waarom Wonderspiegel ?
- Waar zit het verschil ? -

  • Mijn praktijk is laagdrempelig en toegankelijk.
  • Jouw wens vormt het uitgangspunt van mijn begeleiding.
  • Een kennismakingsgesprek vind ik belangrijk. Ik neem daar ruim de tijd voor.
  • Je hebt één vaste begeleider. Niet elke keer een ander. Dit geeft rust.
  • Ik bied een oplossingsgerichte benadering.
  • Indien gewenst bezoek ik de school van je kind of kom ik bij je thuis.
  • Mochten de kosten een belemmering vormen, kom dan toch langs voor een kennismakingsgesprek om je mogelijkheden te bespreken.
   richting